Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

αποκριάτικο party στην τάξη

Η τάξη μας χτες γέμισε από  χρώματα και ήχους της τρελής Αποκριάς!!

Από νωρίς ο Ταμίας μας με την κυρία Αντιπρόεδρο ψώνισαν από το μάρκετ πιάτα και πιατέλες για τα εδέσματα. Α, όλα κι όλα! Οργανωμένα πράγματα! Ο ταμίας μας , όπως βλέπετε, κρατά  στα στιβαρά του χέρια τον κουμπαρά της τάξης με τα χρήματα , που μάζεψαν τα παιδιά για το πάρτι.

Οι υπεύθυνοι για τα φαγητά έφτιαξαν έναν υπέροχο μπουφέ με μεζεδάκια και σνακς , που είχαμε παραγγείλει από τον κύριο Κυριάκο του κυλικείου  μας αλλά και πολλά που έφεραν παιδιά από τα σπίτια τους. Ο λαός της Δέλτα τίμησε όλα τα εδέσματα με το παραπάνω!

Φυσικά υπήρχαν και bartenders που φρόντισαν να προμηθευτούμε όλοι υπέροχα κοκτέιλς , όπως χυμό βύσσινο, χυμό βερίκοκο αλλά και  πολλές πολλές πορτοκαλάδες!
                                      


Και τέλος οι dj μας φρόντισαν για τη μουσική ,που είχε από μακαρένα, χιπ χοπ μέχρι ελληνικά. Εδώ βλέπετε το "ένστολο τμήμα" της Δέλτα να χορεύει το ελληνοπρεπέστατο ζεϊμπέκικο!

Οι κυρίες μας ήταν λίγο συγκρατημένες στο χορό . Έλαμψαν όμως με την ξεχωριστή παρουσία τους.
Τέλος , αφού φάγαμε , ήπιαμε και χορέψαμε ,βγήκαμε στην αυλή για παιχνίδια με όλες τις τάξεις του σχολείου.  Συγχαρητήρια στον κύριο Πρόεδρο της τάξης, που φρόντισε να πάνε όλα ρολόι, να περάσουμε καλά και να παραδοθεί η αίθουσα καθαρή.  Και του χρόνου , παιδιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια: