Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τηλεδιάσκεψη και.. χορός !



Σήμερα έγινε στο σχολείο ενημέρωση για τη χρήση του Διαδικτύου. Συγκεκριμένα η Δ’, η Ε’ και η ΣΤ’ τάξεις  πήραν μέρος σε τηλεδιάσκεψη, που υλοποιείται από το υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Από τις 11 έως τις 12 πμ. συνδεθήκαμε ταυτόχρονα με εκατοντάδες σχολεία από όλη την Ελλάδα κι ακούσαμε ειδικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να μας εξηγούν , τι πρέπει να αποφεύγουμε, όταν μπαίνουμε στο ίντερνετ. Επίσης μας παρουσίασαν ιστοσελίδες ,που ήδη έχουμε στο μπλογκ μας , και θα επισκεπτόμαστε σε τακτά διαστήματα.


Μίστερ Spyros σπήκινγκ!
Γι’ αυτό για το θέμα αυτό θα ασχοληθούμε και στην τάξη και θα ενημερωθούν και οι γονείς της Δ’ ,γιατί πολλή  μαθησιακή δουλειά φέτος θα γίνει μέσω της πλοήγησής μας στον παγκόσμιο ιστό, από όπου θα αντλούμε υλικό.

Για την πραγματοποίηση της τηλεδιάσκεψης η βοήθεια του κ. Σπύρου , δασκάλου της Γ’ τάξης ,σε τεχνικά θέματα ήταν καθοριστική και τον ευχαριστούμε. Από χτες έκανε όλη την hardware work ή μάλλον την hard-work με τις συνδέσεις των πολυμέσων. 




<----Η παρουσίαση της τηλεδιάσκεψης στο διαδραστικό πίνακα.


Στις φωτογραφίες απεικονίζονται στιγμές από την τηλεδιάσκεψη και κάποιες ευχάριστες νότες από το χθεσινό διάλειμμα στην αυλή , όπου κάποια κορίτσια χορεύουν..
Μe too! me too!
Yes , I do ! 


  
<-"So ,You Think You Can Dance"?->









 ...Τελικά το μικρό ξανθό κοριτσάκι με το ροζ μπλουζάκι και το άσπρο παντελονάκι έδειξε πως έχει  ιδιαίτερο ταλέντο!  Όντως ,η κ. Γιώτα , η Διευθύντριά μας , έκλεψε την παράσταση με τις φιγούρες της! Μήπως να κάναμε έναν διαγωνισμό χορού;

The school's dancers!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε χορευταράδες πώς να το κάνουμε!!!!Και θα το αποδείξουμε και στον διαγωνισμό χορού που θα οργανώσουμε!!!