Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

βραβείο για το μπλογκ μας!




Είναι το βραβείο  Liebster ,που δέχτηκα από τη Χριστίνα ,του ξεχωριστού μπλόγκ  http://xristinakt.blogspot.gr/    Την ευχαριστώ  πάρα πολύ! Λεπτομέρειες σχετικά με το βραβείο έχω βάλει στα σχόλια.
 


1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Ο στόχος μου ήταν να δουν τα παιδιά έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας και πληροφόρησης μέσω του μπλογκ. Άλλος ένας στόχος , βασικός για μένα , είναι να βλέπουν οι γονείς κάποια πράγματα από αυτά που κάνουμε.  Απώτερος σκοπός είναι να αναρτώνται σε λίγο καιρό ,πέρα από εικόνες, και κείμενα των παιδιών.
2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει
Με ενθουσιάζει ό,τι ενθουσιάζει τα παιδιά. Σήμερα η κυρία αντιπρόεδρος της τάξης μας έφερε από το σπίτι της κάποια Μίκυ Μάους και ο Γιάννης έφερε μια συλλογή ηρώων του Ντίσνεϋ. Με δική τους πρωτοβουλία! Το βρήκα υπέροχο! 
3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Σίγουρα η επικοινωνία μέσα από τα σχόλια ενισχύει τους μπλογκερς, γιατί διαπιστώνουν πως η δουλειά τους «ακούγεται».
4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Για τα πάντα. Τα παιδιά σήμερα πρότειναν να φωτογραφίσω τα έργα τους , που έκαναν στα εικαστικά και το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.
5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;
Είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στη μπλογκόσφαιρα. Αλλά σίγουρα  πιστεύω πως θα δημιουργήσω φιλίες.
6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Σε δυο χρόνια δεν ξέρω καν πού θα είμαι. Ελπίζω κάπου κοντά στο σπίτι μου στο Βόλο. Σίγουρα πάντως θα εξελιχθεί ή θα επεκταθεί  σε άλλη τάξη αυτή η ιδέα.
7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Νομίζω πως έχω ταλέντο να μετατρέπω μια τάξη σε  απόλυτη αταξία!
8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Όχι πολύ. Δυο τρεις -ώρες τη βδομάδα. Με 25 παιδιά  στην τάξη και τη συγγραφή μιας διπλωματικής στο σπίτι…δεν υπάρχει  και πολύς χρόνος.
9) Πώς γεννιούνται τα post σας;
Αυθόρμητα. Από αυτά που λέμε και κάνουμε ή από αυτά προτείνουν τα παιδιά. Το σχολείο μας όμως στο σύνολό του αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης.
10) Ευχές για τον αναγνώστη;
Να είστε όλοι καλά!  Ειδικότερα εύχομαι δύναμη και θετική διάθεση στους δασκάλους που εργάζονται σε απομακρυσμένες περιοχές.


Και τα μπλογκς που προτείνω με τις ίδιες ερωτήσεις:










3 σχόλια:

s-e-teacher είπε...

Το "Liebster Award" είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Ακολουθούν οι κανονισμοί, οι απαντήσεις μου στις ερωτήσεις της Χριστίνας και τα blogs που προτείνω.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟI
Α) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
Β) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.
Γ) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
Ε) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

δάσκαλος98 είπε...

Ευχαριστούμε πολύ! Το βραβείο, αλλά και τα λόγια σας, είναι πολύ τιμητικά!
Σας παρακολουθούμε τακτικά και σας χαιρόμαστε. Χαιρετίσματα σε όλα τα παιδιά της τάξης και στην καλή τους τη δασκάλα! :D

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!Ανταποδίδουμε τα πολύ όμορφα λόγια σας!Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!!!!!